Sier & Kunstsmeedwerk

Je bent betrokken van begin tot eind

Elke situatie of wens is uniek en vraagt om passend smeedwerk. Daarom is het belangrijk dat je betrokken bent in het hele proces, van het ontwerp tot het eindresultaat. Zo kan er gewerkt worden met een aangebracht ontwerp, kan een idee samen worden uitgetekend of kan ik verschillende concepten naar jouw smaak voorstellen, waaruit je een keuze maakt. Je kan kiezen in hoever een product wordt afgewerkt, ruw gehouden, gezandstraald, gelakt... Kortom je hebt een zegje in elk onderdeel.

Afwerking en nazorg

Door mijn jarenlange ervaring als technieker en installateur, kan je er zeker van zijn dat de installatie van het eindproduct feilloos gebeurt. Automatisatie of speciale wensen wat betreft de afwerking kunnen we altijd samen bespreken. Ook nadien kan je uiteraard beroep doen op mij om eventuele aanpassingen of verbeteringen aan te brengen.

Restauratie

Bestaand smeedwerk kan om welke reden dan ook beschadigd geraken. Ik ben van mening dat we niet zomaar alles moeten vernieuwen wat aangetast is. We kunnen veel herstellen en sommige dingen hebben een emotionele waarde waardoor je dat niet zomaar wenst weg te smijten. Daarom restaureer ik ook graag bestaand smeedwerk en breng ik het terug in de oorspronkelijk staat en bescherm ik het tegen aantasting van de elementen.

Prijskaartje

Het is moeilijk om prijzen te geven van smeedwerk. Er zijn zoveel verschillende elementen (ontwerp, grondstof, grootte eindproduct...) waarmee rekening moet worden gehouden. Het is uiteraard wel mogelijk om bij het eerste contact een ruwe schatting te maken van de mogelijke kostprijs. Een offerte kan je altijd opvragen zonder enige verplichting!

Concreet: wat kan ik allemaal voor je maken?

  • Poorten, hekkens...
  • Relingen, balustrades, trapleuningen...
  • Verlichtingselementen, lusters...
  • Tafels, stoelen, banken... of andere soort meubels
  • Vuurkorven, Haardvuurset, kandelaars, naambord winkel...
  • Schouwkappen, huisnummers, huisnamen...
  • Deurbeslag, scharnieren, klinken, sluitwerk...
  • Allerhande decoratie voor tuin, etalage, inkomhallen, muren...
  • Allerhande herstellingen en restauratie van bestaand smeedwerk

> Alles is bespreekbaar! Heb je een tof idee? Ik bekijk graag samen met jou wat mogelijk is!

> Terug naar home